Απόστολος Κολίτσας : Άγχος – φόβος – νευρικότητα τα κύρια συναισθήματα των νέων

026_copy

Τα περισσότερα χειροκροτήματα εισέπραξε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ , κ. Κολίτσας  στην τοποθέτησή του στην νομαρχιακή συνέλευση της ΝΟΔΕ, αναφέροντας τα εξής :

« Φίλες και φίλοι βιώνουμε τις χειρότερες μέρες.

Άγχος – φόβος – νευρικότητα τα κύρια συναισθήματα των νέων.
Μια ολόκληρη γενιά ποδοπάτησε το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών σας.Έχουμε την ιερή υποχρέωση όλοι στην αίθουσα αυτή να παλέψουμε για τα πιστεύω και τις ιδέες μας.Κ. Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού έχετε ιερό καθήκον να μεταφέρετε τη φωνή απελπισίας των νέων, στην κεντρική διοίκηση.
Να μεταφέρετε την οργή του κόσμου προς το πολιτικό σύστημα συνολικά, πριν είναι πολύ αργά και η οργή μετατραπεί σε έκρηξη με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Φίλες και φίλοι: Η Απάθεια – η απαισιοδοξία η ταπείνωση χαρακτηριστικά των καιρών.
Εμείς στην ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ απαντάμε με χαμόγελα. Εμείς στην ΟΝΝΕΔ βγαίνουμε στην κοινωνία ελπίζοντας να μας αγκαλιάσει και όλοι μαζί να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο.
Φίλες και φίλοι, οραματιζόμαστε πολλά και θέλουμε να γνωστοποιήσουμε, πως στην ΟΝΝΕΔ δεν μένουμε στα λόγια. Προσκαλούμε την Τρικαλινή κοινωνία και όλους εσάς να αγκαλιάσετε την δράση μας και να στηρίξετε την προσπάθεια μας την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο της Ασκληπιού. Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Στολίζουμε το δέντρο της χαράς και της ελπίδας. Χαρίζουμε ένα χαμόγελο στον συνάνθρωπό μας. »