Αποστασιοποιημένος ο Αλέκος Πολυμερόπουλος από την Δημοτική Αρχή Τρικάλων

Μπορεί να είναι Δημοτικός Σύμβουλος εν ενεργεία και μέλος της δημοτικής ομάδας του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, μπορεί να διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στην παρούσα θητεία της Δημοτικής Αρχής, όμως παρόλα αυτά ο Αλέκος Πολυμερόπουλος τον τελευταίο καιρό, ίσως πιο πολύ παρά ποτέ, παραμένει αποστασιοποιημένος από την πορεία της Δημοτικής Αρχής Παπαστεργίου, νιώθοντας μέρα με την μέρα να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Ασφαλείς πληροφορίες του trikalaIN, κάνουν λόγο ότι ο έμπειρος αυτοδιοικητικός παράγοντας, δεν μπορεί να συμβαδίσει και να συμπλεύσει με τη νοοτροπία και τις πρακτικές κάποιων «νεόκοπων» συναδέλφων του του ιδίου συνδυασμού στο χώρο της αυτοδιοίκησης, μιλάει για «παρεούλες» και για ανοχή τέτοιων φαινομένων άνωθεν, αισθανόμενος ο ίδιος «ξένο σώμα» σ’ ένα τέτοιο σκηνικό.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα περί καθόδου του ως επικεφαλής συνδυασμού στις επόμενες εκλογές, χωρίς ο ίδιος να τα διαψεύσει ή να τα επιβεβαιώσει. Τώρα μέχρι το που είναι αποφασισμένος να φτάσει θα το δείξει ο χρόνος…