Απόφαση ΕΒΕ Τρικάλων για τους πλειστηριασμούς

Μετά την κοπή πίτας της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας και ασχολήθηκε με τρέχοντα θέματα, που απασχολούν τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν  αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί άμεσα μια τοπική συγκέντρωση με όλα τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίαςκαι στη συνέχεια με όλους τους τοπικούς φορείς, στα πλαίσια της απόφασης της ΓΣΕΒΕΕ στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, όπου αποφασίσθηκε να ενημερωθούν όλες οι Ομοσπονδίες για να πραγματοποιήσουν τοπικές συγκεντρώσεις και στη συνέχεια να γίνει μια πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα.

Τα επίκαιρα θέματα, που θα συζητηθούν στη σύσκεψη είναι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, η ρύθμιση των 120 δόσεων για όλους τους επαγγελματίες, η μείωση των εργοδοτικών εισφορών, η περικοπή δανείων, η προστασία της επαγγελματικής στέγης, ο ακατάσχετος λογαριασμός για όλους κ.λπ.

Αποφασίσθηκε επίσης ομόφωνα να γίνει μια επιτροπή από το διοικητικό συμβούλιο, για συμπαράσταση στους συναδέλφους στα δικαστήρια κατά τη διάρκεια των πλειστηριασμών.