Αποχώρηση του Αχιλλέα Μυσιρλή από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο

Την έντονη διαμαρτυρία του προς την Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο της εταιρείας e-trikala, εξέφρασε με παρέμβαση του στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Αχιλλέας Μυσιρλής, με την επιδεικτική αποχώρηση του από την αίθουσα, ενώ ακόμη η συνεδρίαση ήταν σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μυσιρλής, όντας μέλος ο ίδιος του Δ.Σ. της e- trikala,  διαφώνησε έντονα με την πρακτική και τις ενέργειες του Προέδρου και των μελών που πρόσκεινται στην Δημοτική Αρχή Παπαστεργίου, να προβούν σε προσλήψεις προσωπικού, χωρίς καν να είναι ενημερωμένα τα υπόλοιπα μέλη και χωρίς καν να τους ζητηθεί η συγκατάθεση τους για ένα τέτοιο σοβαρό γεγονός.

«Αυτές οι προσλήψεις έγιναν κάτω από το τραπέζι και είναι παράνομες, με βασικό χαρακτηριστικό τους την εξυπηρέτηση ημετέρων. Εγώ, όπως και άλλοι φυσικά,  είμαστε κάθετα αντίθετοι σε τέτοιου είδους πρακτικές και το μόνο που ζητούμε είναι διαφάνεια, αξιοκρατία και ισονομία. Έχω στα χέρια μου πολλά στοιχεία γύρω από αυτήν την υπόθεση και θα τα βγάλω κάποια στιγμή στη δημοσιότητα για να μάθει ο Τρικαλινός λαός, αλλά και η δικαιοσύνη με ποιόν τρόπο ενεργούν κάποιοι», δήλωσε με νόημα στο trikalaIN ο Αχιλλέας Μυσιρλής.