Από την γειτονιά του ξεκινάει την… κατάρτιση του ψηφοδελτίου για το Δήμο Τρικκαίων ο Σπανός

Ξεκίνησε ήδη άτυπα τις επαφές και τις συναντήσεις με γνωστά πρόσωπα, άλλα που είχαν ή έχουν εμπλοκή με την πολιτική και άλλα που διακρίνονται για την κοινωνική τους προσφορά στη τοπική μας κοινωνία, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός.

Υπάρχουν βάσιμα σενάρια που θέλουν τον Σπανό να ηγείται αυτός συνδυασμού που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επόμενη Δημοτική αρχή, άλλωστε και ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε αυτή του τη φιλοδοξία και έχει την άποψη ότι τώρα είναι το κατάλληλο timing.

Έχει κατέλθει ως υποψήφιος Σύμβουλος κατ’ επανάληψη, έχει εκλεγεί κατ’ επανάληψη, έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, οπότε πολύ λογικά μπορεί να σκέφτηκε «οι άλλοι καλύτεροι από μένα είναι;»

Ο φακός του trikalaIN τον εντόπισε σε κεντρικό καφέ της Ασκληπιού να πίνει τον καφέ του με πρόσωπα, τα οποία στηρίζουν αναφανδόν την προσπάθεια Σπανού, καθώς όλα προέρχονται από την ίδια γειτονιά, στην οποία διαμένει και ο Θόδωρος Σπανός, την συνοικία Καραμαλή, πίσω από τους στρατώνες. Δεληλίγκας (είδες ο Μπάμπης;) Κόκκινος και τα ξαδέλφια Τριανταφύλλου δηλώνουν από τώρα αμετανόητοι…. Σπανικοί!

Υ.Σ. Προς Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη (επίσης κάτοικο της περιοχής και ενδιαφερόμενη για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα)

Χρυσάνθη τρέξε να προλάβεις…. τους πήρε όλους ο Σπανός!