Από σήμερα τίθενται σε ισχύ οι ανατιμήσεις στον καφέ και το φαγητό στα καταστήματα εστίασης των Τρικάλων

Από σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου ισχύουν οι νέες αναπροσαρμοσμένες τιμές και στα καταστήματα των Τρικάλων. Αυτό σημαίνει πως θα πίνουμε πλέον τον καφέ και το ποτό μας στις καφετέριες και τα μπαράκια, όπως επίσης θα απολαμβάνουμε το φαγητό μας στα εστιατόρια και τις ταβέρνες της πόλης και του νομού, πληρώνοντας με «καπέλο» την τιμή τους.

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη πριν απο λίγες μέρες των επαγγελματιών της εστίασης στην αίθουσα των ΕΒΕ, με την συμμετοχή του Προέδρου του σωματείου καφετεριών Τρικάλων Γιώργο Ηλιάδη και του Προέδρου του σωματείου εστιατόρων και Fastfood Τρικάλων Νικόλα Παπαευθυμίου, όπου συζητήθηκε η νέα πραγματικότητα και ο τρόπος αντιμετώπιση της, καταλήγοντας όμως πως οι αυξήσεις αποτελούν μονόδρομο.

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη, οι τιμές στα σερβιρισμένα είδη αναμένεται να ανατιμηθούν από 5%-10%, ενώ απομένει να δούμε τις επόμενες μέρες αν θα υπάρξει μια ενιαία κοινή γραμμή στις τιμές ή αυτό θα εξαρτηθεί από την διακριτική ευχέρεια του κάθε επαγγελματία.