Απίστευτες προτάσεις για τη λειτουργία των οίκων ανοχής!

Εννέα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν χθες το απόγευμα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει στη χώρα μας τα 3.121, ενώ δεν καταγράφηκε θάνατος, με τον αριθμό των νεκρών να παραμένει στους 183. Όμως αυτό που προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο είναι οι οδηγίες των ειδικών για το πώς θα πρέπει να λειτουργούν οι οίκοι ανοχής μετά την επαναλειτουργία τους σήμερα!

Αν ισχύσουν οι οδηγίες που περιλαμβάνονται στο προσχέδιο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, θα φέρουν τα πάνω κάτω στον πληρωμένο έρωτα. Πέρα από τις οδηγίες για χρήση αντισηπτικών και καθαριότητα, αυτό που κάνει αίσθηση είναι η προτροπή για την αποφυγή… χειραψίας (!) και -αν χρειάζεται- η χρήση γαντιών!

Η οδηγία να μένουν ανοιχτά τα παράθυρα και οι πόρτες για να μπαίνει καθαρός αέρας (εκτός, βέβαια, από τις πόρτες των δωματίων όπου παρέχονται οι υπηρεσίες) θα είναι η χαρά των… ματάκηδων! Παράλληλα, το τετ α τετ πελάτη – ιερόδουλης προβλέπεται να γίνεται με ταχύτητα… κουνελιού, καθώς προτείνεται μην ξεπερνά τα 15 λεπτά! Επίσης, σε πρώτη φάση, δεν επιτρέπονται οι… ομαδικές συνευρέσεις με δύο ή περισσότερους πελάτες.
Επίσης, οι ειδικοί προτείνουν το σεξ να ολοκληρώνεται με στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και, όπως αναφέρεται ενδεικτικά στο προσχέδιο, θα πρέπει «να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων», ενώ συνιστάται η χρήση μάσκας, κάτι που δεν θα χαλάσει καθόλου όσους έχουν… kinky διάθεση!

Γίνεται, επίσης, σύσταση για sex toys μίας χρήσης, αν είναι δυνατόν, και απολύμανση των υπολοίπων, ενώ απαγορεύεται ρητά η χρήση… βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων! Ακόμη πιο μεγάλο πρόβλημα είναι η τήρηση πελατολογίου, έστω και μόνο με το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας, που όμως κανείς δεν ξέρει πόσους θα «κάψει» αν χρειαστεί ιχνηλάτηση!

espressonews.gr