Απάντηση Βλαχογιάννη στον Κώστα Μαράβα

blaxogiannis vo 134

Απάντηση απέστειλε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, σχετικά με την παρέμβαση του τελευταίου για τον ΕΝΦΙΑ.

Στην απάντησή του ο κ. Βλαχογιάννης αναφέρει τα εξής:

Ευχαριστώ για την επιστολή σας και τις επισημάνσεις σας για το τόσο κρίσιμο θέμα του ΕΝ.Φ.Ι.Α. και των υπερβολικών λαθών που επισημάνθηκαν.
Σας ενημερώνω ότι ήμουν ο πρώτος Βουλευτής πανελλαδικά, που ασχολήθηκε με το θέμα, ήδη από το Σάββατο 02/08/2014, στέλνοντας σχετική επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Οικονομίας κ. ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΓΚΙΓΚΑ, την οποία και σας επισυνάπτω.
Στη συνέχεια, με επανειλημμένες παρεμβάσεις μου προς το οικονομικό επιτελείο και τον Πρωθυπουργό, συνεχείς εμφανίσεις μου στα Μ.Μ.Ε. αλλά και κατάθεση κοινής ερώτησης 27 βουλευτών της Ν.Δ. αναδείξαμε το πρόβλημα και ήδη δρομολογείται η επίλυσή του.
Εξάλλου, το παράδειγμα του Πολυνερίου, όπως και άλλων περιοχών του νομού, που αναφέρεται, εγώ το ανέδειξα στην κοινή ερώτηση των 27 βουλευτών της Ν.Δ. και στις εμφανίσεις μου στους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ.

Συννημένα
1) επιστολή προς τον Υπουργό
2) ερώτηση 27 Βουλευτών της Ν.Δ.

Φιλικά

Ηλίας Βλαχογιάννης
Βουλευτής Τρικάλων Ν.Δ.