Απάντηση του Ιωάννη Κουτσονάσιου στον Άρη Τζάνη….

《Ο Άρης μίλησε…..》
Ενώ 2,5 χρόνια δεν έχει αρθρώσει κουβέντα στο δημοτικό συμβούλιο και το μόνο που τον ενδιαφέρει την ώρα του συμβουλίου είναι σε ποια καρέκλα θα καθήσει, ώστε να μην καταληφθεί το κάθισμα από συγκεκριμένο συνάδελφο της συμπολίτευσης (αυτά είναι γραφικότητες).
Οι δημότες της Πύλης δεν τρώνε 《κουτόχορτο》 και ούτε πείθονται από τις φτηνές δικαιολογίες του κυρίου Αντιδημάρχου. Ενώ επικρατούσε χιονιάς, η αλατιέρα του δήμου ήταν χαλασμένη και αλάτι ο δήμος προμηθεύθηκε μόλις στις 10 Γενάρη, αφού προηγήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής για το εν λόγω θέμα.
Τώρα όσον αφορά το ζητούμενο, δηλαδή το διαδημοτικό δίκτυο υγιών πόλεων, η δημοτική αρχή δεν συμμετείχε ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο forum, όπου σίγουρα τότε δεν υπήρχε η δικαιολογία του χιονιά.
Θυμίζω ότι από το 2011-2014, που ο κ. Τζάνης δεν είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος,  στον τομέα υγείας και όχι μόνο έγιναν πολλές παρεμβάσεις προς όφελος των δημοτών μας.
Μιλούν και μας χαρακτηρίζουν τα έργα μας κ. Αντιδήμαρχε, σε αντίθεση με το ανύπαρκτο δικό σου έργο στους τομείς που είσαι υπεύθυνος.
Όλοι οι δημότες γνωρίζουν τα ενδιαφέροντά σου, αρκεί μια ματιά στη Διαύγεια…..
Με τιμή
Ιωάννης Α. Κουτσονάσιος
Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης-π. Αντιδήμαρχος Υγείας