Απάντηση του Γιάννη Κουτσονάσιου στον Αντιδήμαρχο Πύλης Στέφανο Καλαμαρά

epistolh 14

Για να αποκατασταθεί η αλήθεια, μετά την παράλογη τοποθέτηση του Αντιδημάρχου κ. Καλαμαρά, απαντώ με τα παρακάτω:

Ο κ. Καλαμαράς αναφέρεται στο <<λιβερογράφημα>> ,κατά την αποψή του , της ιστοσελίδας trikalanews.gr , σχετικά με τη σύνθεση του Δ.Σ. της ΑΕ του Δήμου Πύλης, το οποίο θεωρεί ότι έγινε ,άκουσον άκουσον κατά παραγγελία μου.

Φυσικά και κάτι τέτοιο πάει κόντρα σε κάθε λογική.Κύριε Αντιδήμαρχε ουδέποτε δεν εφάρμοσα τέτοιου είδους φθηνές μεθοδεύσεις , προκειμένου να πείσω τους συνδημότες μου.Σας θυμίζω ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 με εξέλεξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο όλων των συνδυασμών και στις εκλογές του 2014 πρώτο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού μου στην Δ.Ε. από όπου προέρχομαι.

Εάν ,όπως διατυμπανίζετε προς πάσα κατεύθυνση είστε ένας έντιμος, σοβαρός, αξιοπρεπής άνδρας και υπεύθυνος αυτοδιοικητικός ,οφείλετε να παραδεχθείτε και εδώ το σφάλμα σας. Σίγουρα δεν έχετε το αλάθητο του Πάπα και σίγουρα κανείς δεν θα βάλει τον λίθον εναντίον σας.

Επειδή γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά κ. Καλαμαρά ,προσωπικά με χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και το θάρρος της γνώμης και χωρίς να σκέφτομαι εκ του πονηρού.
Αλλιώς στην προκειμένη περίπτωση κ. Καλαμαρά θα σας άφηνα για μεγάλο χρονικό διάστημα να συνεχίζετε με λάθος ΔΣ στην ΑΕ του Δήμου μας, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά σας ενημέρωσα μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο από την πρώτη στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψη μου .

‘Όμως κ. Καλαμαρά δεν είστε στο μαθητικό συμβούλιο του σχολείου σας και γι αυτό οφείλετε να επιδεικνύετε περισσότερη σοβαρότητα.
Αφήστε τα περί αρχηγίας στην παραταξή μας , που δεν είναι επί του παρόντος και ασχοληθείτε με όλα τα θέματα του Δήμου μας.

Σας θυμίζω ότι στην προηγούμενη διοίκηση της ΑΕ δεν ήμουν μέλος του ΔΣ , αλλά καλό είναι να μας πείτε ως τότε ελάσσονα αντιπολίτευση αν σας ενδιέφερε η καλή λειτουργία του χιονοδρομικού.

Επίσης θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τους άλλους τομείς που είστε αρμόδιος διότι σίγουρα θα προκύψουν θέματα και όπως δείχνετε την αντιπολίτευση δεν την αντέχετε.
Κύριε Αντιδήμαρχε.Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι θεσμικός και μην τα βάζετε με την καυστική αλλά εποικοδομητική κριτική της αντιπολίτευσης.Είναι ατόπημα να κατηγορείτε συμβούλους της αντιπολίτευσης για έλλειψη ευθύνης και μέτρου.

Σταματήστε λοιπόν το κυνήγι μαγισσών , γιατί απλά εκτίθεσθε περισσότερο και συνειδητοποιείσθε ότι από 1 Σεπτέμβρη ασκείτε διοίκηση στον Δήμο Πύλης.

Με τιμή
Γιάννης Κουτσονάσιος
Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης- Πρώην Αντιδήμαρχος

.