Απάντηση Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων στην “κριτική” της αντιπολίτευσης

Με μια βιαστική ανάρτηση στο facebook που αργότερα δημοσιεύθηκε και στα τοπικά μέσα επικοινωνίας, ο κ. Αβραμόπουλος προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, κακότεχνα με λόγια που δεν πείθουν κανέναν.

Αγαπητέ κ, Αβραμόπουλε, αν τα λόγια που επιχειρήσατε να γράψετε αποτελούσαν έστω ένα είδος στοιχειώδους κριτικής θα ήταν καλοδεχούμενα, όμως ο τρόπος και η μέθοδος που ακολουθείτε είναι ξεπερασμένη, και σύμφωνα με τον Αριστοτέλη η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, συγνώμη αλλά βρίσκεστε μετέωρος μεταξύ άγνοιας και γνώσης.

Ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση, προσπαθείτε να κρατήσετε την ομάδα σας και αυτόβέβαια είναι θεμιτό αλλά όλα δείχνουν το αντίθετο. Όσο για την ειρωνική αναφορά σας περί ειλικρίνειας, θα το αφήσω ασχολίαστο γιατί γεμίσατε περηφάνια και μεγάλη χαρά, να μην σας τη χαλάσω…..

Εγώ και η ομάδα μου καταφέραμε κάτι που όλοι θεωρούσαν αδύνατο, τελειώσαμε έργα, συνεχίζουμε έργα, οραματιζόμαστε έργα, καταθέτουμε προτάσεις που αν για εσάς είναι μεγαλεπήβολο σχέδιο για εμάς είναι η πραγματικότητα.

Κ Αβραμόπουλε, θα μπορούσατε αντί για άρνηση συναίνεσης και συνεργασίας με προφάσεις και δικαιολογίες, να αξιοποιούσατε την θέση που σας δόθηκε και να κάνατε αντιπολίτευση ουσίας, όπως δικοί σας άνθρωποι στο πρόσφατο παρελθόν, στον αείμνηστο πρώην επικεφαλή σας, όχι αντιπολίτευση καφενείου. Με προτάσεις και θέσεις θα βοηθούσατε όπως σας ακούμε μόνο να λέτε τον τόπο μας.

Στον κατήφορο δρόμο που έχετε επιλέξει για “αντιπολίτευση” δεν θα σας ακολουθήσουμε.

Καλή συνέχεια κύριοι της δημοτικής παράταξης <<Δύναμη Ευθύνης>>.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος