ΑΟ Δήμητρα Απόλλων 2005: Και γιατί να παίξω ποδόσφαιρο μπαμπά

Και γιατί να παίξω ποδόσφαιρο μπαμπά και συ που παίζεις τόσα χρόνια τι κατάλαβες , δεν πήγες ποτέ σε μεγάλη ομάδα.
Ναι , η αλήθεια είναι αγόρι μου ότι ποτέ δεν πήγα σε μεγάλη ομάδα αλλά δεν μετάνιωσα στιγμή που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο και θα σου εξηγήσω γιατί.
Καταρχήν έκανα παρέες που κρατάνε μέχρι σήμερα ,διασκέδαζα και γελούσα με τους συμπαίκτες μου ξεχνώντας για λίγο το σχολείο και τα μαθήματα ,έμαθα να είμαι μέρος ενός συνόλου και να λειτουργώ σωστά μέσα σε αυτό κάτι που με βοήθησε να ενταχθώ ομαλά στην ευρύτερη κοινωνία , διδάχθηκα να σέβομαι τους συμπαίκτες μου και τους αντιπάλους και κατ’ επέκταση τους συνανθρώπους μου , να είμαι ειλικρινής , τίμιος και υπεύθυνος και τέλος έχτισα ένα δυνατό και υγιές σώμα το οποίο διατηρώ ακόμα παίζοντας ποδόσφαιρο.
Έτσι μικρέ το τελευταίο που με νοιάζει είναι που δεν έπαιξα ποδόσφαιρο επαγγελματικά γιατί η παρακαταθήκη που μου άφησε είναι μεγαλύτερη από κάθε επαγγελματικό συμβόλαιο και για αυτό θα ήθελα το ίδιο και για σένα.
Στη Δήμητρα Απόλλων δίνουμε έμφαση στο να δημιουργούμε υγιή παιδιά (σωματικά και ψυχικά) και έπειτα να τους διδάξουμε μεθοδικά τα μυστικά του ποδοσφαίρου ώστε αν προκύψει κάποια ευκαιρία να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα να είναι απολύτως προετοιμασμένα .