Αντιπολεμική Συναυλία την Κυριακή 3 Μαρτίου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και το παράρτημα Τρικάλων του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου καλούν το λαό, τα σωματεία και άλλους φορείς των Τρικάλων να συμμετέχουν στην Αντιπολεμική Συναυλία που θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 7:00μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Όσοι καλλιτέχνες θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6976209436 (Ηλίας).

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Ουκρανίας. Είμαστε ενάντια στην απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Είμαστε ενάντια σε κάθε ιμπεριαλιστικό σχεδιασμό.

Ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι αποτέλεσμα των Ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, ΕΕ, και τώρα Ρωσίας και Κίνας που ξαναθετουν στο τραπέζι το μοίρασμα των αγορών.

Οι Ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν,
με των λαών το αίμα, τα σύνορα χαράζουν.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει σοβαρές συνέπειες και στην χώρα μας. Η κυβέρνηση προσπαθώντας να λάβει κι αυτή μέρος στους σχεδιασμούς θέτει σε κίνδυνο αντιποίνων τη χώρα μας και το λαό.
Οι αντιπολεμικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την 24ωρη Απεργία την 6 Απρίλη όπου τα σωματεία της πόλης καλούν όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην απεργία ενάντια στον πόλεμο και στο κύμα της ακρίβειας.

Απαιτούμε:
•Να σταματήσει τώρα ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία!
•Απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!
•Να κλείσουν οι ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές!
•Καμιά διευκόλυνση από ελληνικό έδαφος για τις ΑμερικανοΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις στην Ουκρανία!
•Κανένας φαντάρος & αξιωματικός σε αποστολή εκτός συνόρων!

ΕΕΔΥΕ
Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος
Παράρτημα Τρικάλων