Άνοιξε η προεκλογική περίοδος για το συνδυασμό «Τρίκαλα – Συμπολιτεία»

SL373659

Άνοιξε η προεκλογική περίοδος για το συνδυασμό «Τρίκαλα – Συμπολιτεία»

Συνέλευση της ολομέλειας των υποψηφίων συμβούλων πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο συνδυασμός «Τρίκαλα – Συμπολιτεία» με επικεφαλής το δήμαρχο Τρικκαίων κι εκ νέου υποψήφιο Χρήστο Λάππα δίνοντας δυναμικό παρόν στις προσεχείς εκλογές. Δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς επίσης κι εκπρόσωποι κοινοτήτων παραβρέθηκαν στη συνέλευση.

Η ολομέλεια πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων και είχε ενημερωτικό χαρακτήρα προκειμένου οι υποψήφιοι κι όλα τα μέλη του συνδυασμού να οργανωθούν ώστε να είναι έτοιμοι για την προεκλογική περίοδο που μόλις ξεκίνησαν.

«Όταν πριν 3.5 χρόνια ξεκινήσαμε είχαμε μία αποκοτιά αλλά και μία ανεμελιά για το τι θα συναντήσουμε» υπογράμμισε ο κ. Λάππας ο οποίος αναφέρθηκε στην άσχημη οικονομική κατάσταση του Δήμου που παρέλαβε την προηγούμενη τετραετία.

«Η προηγούμενη ομάδα άντεξε σ’αυτή την προσπάθεια. Πολλές φορές βρεθήκαμε στο χείλος της αβύσσου. Αλλά παλέψαμε, ζητήσαμε παρεμβάσεις από την Κεντρική Διοίκηση κι ασκώντας σφιχτή οικονομική πολιτική σε όλους τους τομείς τα καταφέραμε και μπορούμε να πούμε ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η ρευστότητα του Δήμου να είναι περίπου φυσιολογική. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες δεν κόψαμε τίποτα από τις κοινωνικές μας δομές, μπορώ να πω ότι τις επεκτείναμε λιγάκι και παράλληλα προσπαθούμε να κινήσουμε το τρένο της ανάπτυξης κι όλα αυτά παράλληλα με μία προσπάθεια εκσυγχρονισμού του Δήμου που πρέπει να είναι αποτελεσματικός και φιλικός για τον πολίτη.

SL373663

Η αλήθεια είναι ότι τα 3 προηγούμενα χρόνια η έννοια της καθημερινότητα αν σας πω ότι δεν υπήρχε δεν θα ήταν ψέμα. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και νομίζω ότι από εδώ και πέρα, αφού έχουμε λύσει τα μεγάλα προβλήματα, μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα καθημερινότητας και να διεκδικήσουμε μεγάλα έργα» τόνισε ο κ. Λάππας.

Δεν παρέλειψε να κάνει την αυτοκριτική του «Υπερασπιζόμαστε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια και λάθη κάνουμε και μπορεί να μας έχουν ξεφύγει πράγματα αλλά είμαστε εδώ κι ακούμε όλους γιατί θέλουμε να διαμορφώσουμε ποια πρέπει να είναι η κατεύθυνση» ανέφερε, αλλά και να περάσει το μήνυμα προς όσους υποστηρίζουν ότι ο Δήμαρχος δεν γυρίζει και δεν γνωρίζει την πόλη και τα προβλήματά της. «Ο Δήμαρχος γνωρίζει τα πάντα γιατί έχει αφτιά κι ακούει…» τόνισε.

SL373664

Ο κ. Λάππας κάλεσε όλους να δώσουν τη μάχη των εκλογών με ειλικρίνεια, πολιτικό ήθος, εντιμότητα, όραμα και σχέδιο για την ανάπτυξη της πόλης. «Τις επόμενες μέρες θέλω να κινηθούμε με όρους πολιτικής αξιοπρέπειας και μεταξύ μας κι απέναντι στους πολιτικούς μας αντιπάλους» υπογράμμισε κι εξέφρασε την αισιοδοξία του για το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών.
Κατά τη διάρκεια της ολομέλειας δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές για πρακτικά θέματα, αλλά και για τα μηνύματα που ο συνδυασμός θέλει να περάσει προς την τρικαλινή κοινωνία, το πρόγραμμά του, τις προτάσεις του, το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα και τις προτεραιότητες που τίθενται για το μέλλον.

.