Άνευ προηγουμένου η κίνηση από κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα

Δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε, από τον πολύ κόσμο που ήρθε στην πόλη για να δει από κοντά τον «Μύλο των ξωτικών» και να θαυμάσει τις φυσικές ομορφιές της πρωτεύουσας των Χριστουγέννων.

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν ασφυκτικά αυτό το Σαββατοκύριακο κάθε γωνιά του «Μύλου των ξωτικών» και από εκεί ξεχύθηκαν στους δρόμους και στα μαγαζιά της πόλης, όπως κατέγραψε και ο φακός του trikalaIN.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου πάρκου της Ελλάδας, πάνω από 500 λεωφορεία με επισκέπτες αφίχθηκαν στα Τρίκαλα, (πραγματικά όπου έριχνες το μάτι σου αυτό το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα έβλεπες λεωφορεία), ενώ χιλιάδες ήταν και οι επισκέπτες που προτίμησαν να έρθουν με τα ιδιωτικά τους Ι.Χ.

Όπως δείχνουν τα πράγματα και σύμφωνα με την έως τώρα ροή του κόσμου, ο φετινός «Μύλος των ξωτικών» πάει για το μεγαλύτερο ρεκόρ, από πλευράς προσέλευσης κόσμου, από την αρχή της λειτουργίας του πριν από 9 χρόνια και αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο και ευχάριστο, που το εισπράττει η πόλη πρώτα απ’ όλα και έπειτα οι πολίτες της!