Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο 11χρονης – Είχε μεταφερθεί στην Αθήνα με συμπτώματα σηψαιμίας

Στο πένθος βυθίστηκαν από της Δευτέρα όχι μόνο τα Μαριτσά όπου διέμενε αλλά ολόκληρη η Ρόδος, από τον αδόκητο και άδικο θάνατο της 11χρονης Σοφίας η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη.

Το άτυχο κορίτσι, κόρη του αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου και του σωματείου Ράδιο Ταξί Διαγόρας κ. Γιάννη Παμπάκα, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Ρόδου με πυρετό από τους γονείς της και στη συνέχεια κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε επιδείνωση.

Η 11χρονη Σοφία, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού την περασμένη Πέμπτη με συμπτώματα σηψαιμίας και χθες το πρωί, έφυγε από τη ζωή χωρίς ακόμα να έχουν προσδιοριστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Τη μικρή, συνόδευε στην Αθήνα ο πατέρας της, όπου και παραμένει μέχρι να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να προσδιοριστούν επακριβώς τα αίτια που η μικρή -η οποία είναι και το μοναδικό παιδί της οικογένειας- έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή. Το άκουσμα του θανάτου της 11χρονης, βύθισε στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους της αλλά και ολόκληρη τη Ρόδο που συγκλονίστηκε από την απώλεια του μικρού παιδιού, το οποίο χάθηκε μέσα σε λίγες μόνον ημέρες. Το κορίτσι διέμενε στα Μαριτσά -τόπος καταγωγής της μητέρας της- με την οικογένειά της ενώ ο πατέρας της Γιάννης Παμπάκας κατάγεται από την Κρεμαστή, ασχολείται με τα κοινά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Πηγή: dimokratiki.gr