Ανδρουλάκης: «Ευχαριστώ τους Τρικαλινούς για την στήριξή τους»…

Αισιόδοξος ότι το εγχείρημα θα επιτύχει αρκεί να μην υπάρξουν προσωπικές στρατηγικές δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε αποκλειστική τηλεφωνική του συνέντευξη το Σάββατο στο «Ράδιο Ζυγός» και την εκπομπή του Σωκ. Τσαγκαδόπουλου «Στον Απόηχο των γεγονότων».

Κύρια σημεία της συνέντευξης:

Για το όνομα «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» που συμφωνήθηκε σε συνάντηση Γεννηματά-Θεοδωράκης, με τηλεφώνημά του στην κ. Γεννηματά είπε πως δεν έχει διαφωνία.

Δήλωσε όμως, πως οριστικά και κυριαρχικά θα αποφασίσει το Συνέδριο.

Για τις πολιτικές συγκλίσεις σε περίπτωση  αυτοδυναμίας της Ν.Δ. είπε πως πρώτα θα αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός.
Αυτόςθα δείξει τον δρόμο.

Ποιός περίμενε πρόσθεσε,ότι θα υπήρχε συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ…

Για την Απλή Αναλογική δήλωσε πώς δεν συμφωνεί με τίς κυβερνητικές προθέσεις γιατί οδηγούν σε κυβερνητική και πολιτική αστάθεια, πρόσθεσε ότι πρέπει να μειωθεί το μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα σε 30 και να προχωρήσουμε στο σπάσιμο των εκλογικών περιφερειών.

Απερίφραστα αντίθετος δήλωσε για απλή αναλογική στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές για προφανείς λόγους.

Στην ερώτηση αν κέρδισε πόντους πόντους ο κ.Τσίπρας μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα είπε πως όταν η χώρα δέν κερδίζει, δεν γίνεται ο Πρωθυπουργός να κερδίζει…

Στην πρώτη κοινή συνεδρίαση των δύο Κοινοβουλευτικών ομάδων θα πήγαινε αν ήταν στην Ελλάδα.

Σε σχετική ερώτηση είπε πως η Ε.Ε συμφωνεί ώστε οι Έλληνες δανειολήπτες να αγοράζουν τα δάνεια στην τιμή που τα πωλούν σε ξένα FUDS, τόνισε όμως, με έμφαση πως πρέπει να υπάρχουν σαφείς προυποθέσεις.

Στο τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Τρικαλινούς πολίτες για την στηριξή τους…