Ανατροπή βόμβα στον τελικό του «Survivor»

Ο τελικός αυτή τη φορά, θα διεξαχθεί τελείως διαφορετικά και την πρόγευση δίνει στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor» ο Γιώργος Λιανός κάνοντας λόγο για τέσσερις παίκτες που θα γυρίσουν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, δεν θα είναι ένας ο τελικός, αλλά δύο που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα. Άρα και δύο οι μεγάλοι νικητές, ένας Έλληνας και ένας Τούρκος. Και αυτό θα συμβεί καθώς οι νικητές αναδεικνύονται από ψηφοφορία του κοινού.

Ισχύει λοιπόν το αυτονόητο. Μεταξύ δύο χωρών με τόσο μεγάλη πληθυσμιακή διαφορά όπως η Ελλάδα και η Τουρκία δεν μπορεί να υπάρξει ενιαία ψηφοφορία. Ξεχωριστή, λοιπόν, θα είναι η ψηφοφορία σε Ελλάδα και Κύπρο και ξεχωριστή στην Τουρκία. Οι τεχνικές λεπτομέρειες του παράλληλου τελικού δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί. Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο είναι η ταυτόχρονη διεξαγωγή τους σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Επίσης, απομένει να διευκρινιστεί εάν το έπαθλο θα είναι 100.000 ευρώ (που θα μοιραστεί στους δύο νικητές) ή 200.000 ευρώ. Το δεύτερο σενάριο είναι το επικρατέστερο. Ο διπλός τελικός που θα μεταδοθεί στην Ελλάδα με οικοδεσπότη τον Σάκη Τανιμανίδη και στην Τουρκία τον Ατζούν Ιλίτζαλι τοποθετείται χρονικά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

usay.gr