Ανατροπή στον Σκάι: Ρίχνει δυο σόου απέναντι στο Nomads»

Αιφνιδιαστικά ο Σκάι ανανκοίνωσε ότι αρχίζει απόψε και όχι την επόμενη Κυριακή το σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και, μάλιστα, ότι θα μεταδοθεί και αύριο. Η αλλαγή στον προγραμματισμό έχει να κάνει με το ριάλιτι “Nomads” του Αντέννα, το οποίο έχει πρεμιέρα αύριο Δευτέρα -πράγμα γνωστό εδώ και καιρό.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού του Γιάννη Αλαφούζου αποφάσισαν να κοντράρουν το ριάλιτι και να μην το αφήσουν να μεταδίδεται επί μια εβδομάδα χωρίς ανταγωνισμό. Έτσι, βγάζουν από σήμερα στον «αέρα» το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ώστε να «δεσμεύσουν» κάποιο κοινό, ελπίζοντας ότι θα το κρατήσουν και αύριο στο ξεκίνημα του “Nomads”.

Μάλιστα, από την Τρίτη αρχίζουν και τη μετάδοση του «Voice» με Καπουτζίδη, Ρουβά, Παπαρίζου, Μαραβέγια και Μουζουράκη. Μετάδοση που θα συνεχιστεί και την Τετάρτη και την Πέμπτη. Είναι φανερό ότι το κανάλι ρίχνει δυο βαριά χαρτά απέναντι στο ριάλιτι του Αντέννα.

Ταυτόχρονα, όμως, παίρνει και ένα μεγάλο ρίσκο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να μην καταφέρουν να σταθούν σε υψηλά ποσοστά τα δυο ακριβοπληρωμένα προγράμματα -όπως είχε συμβεί σε όλες τις παραγωγές απέναντι στο Survivor, την περασμένη σεζόν.

aixmi.gr