Αναπτυξιακό Κέντρο Τρικάλων – Voucher επιστημόνων

Το ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ έχοντας μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης δια ζώσης και εξ αποστάσεως και διαθέτοντας δική του πλατφόρμα τηλεεκπαίδευσης (lms) στην ιστοσελίδα www.aketh.gr σας ενημερώνει ότι πρόκειται να υλοποιήσει το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ- ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19», το ονομαζόμενο κοινώς Voucher επιστημόνων, που προκηρύχτηκε στις 03/04/2020 από το Υπουργείο Εργασίας (Αρ. Πρωτ 286/2-4-2020).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΚΑΔ)

  • δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και οι ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές
  • μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων
  • οικονομολόγοι/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως
  • εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων
  • ιατροί όλων των ειδικοτήτων
  • ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗ

Διαδικασία Α

  1. Να συμπληρώσει και να υποβάλει ο ίδιος σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτει, στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr )
  2. Να συνεργαστεί με το ΚΕΚ, για την ενεργοποίηση της επιταγής των 600 ευρώ

Διαδικασία Β

Σε συνεργασία με το ΚΕΚ αποστέλλει τα δικαιολογητικά και αναλαμβάνει άμεσα το ΚΕΚ να ενεργοποιήσει την επιταγή.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 100 ΩΡΩΝ

Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)

1.    Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί

2.    Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία

3.    Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά τςη πλέον πρόσφατης περιόδου

4.    Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη

5.    Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)

6.    Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία

7.    Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον

8.    Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας

9.    Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές

Μετά την κατάρτιση κάθε ωφελούμενος μπορεί να λάβει μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης στο συγκεκριμένο αντικείμενο που διδάχθηκε. Θα εφοδιαστεί με έναν τίτλο που θα αναγνωρίζεται διεθνώς.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

600 Ευρώ εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο θα καταβληθεί σε δύο δόσεις. Το ποσό των 600 ευρώ  θα είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο και, φυσικά, απολύτως καθαρό, χωρίς παρακρατήσεις ή επιβαρύνσεις. Η πρώτη δόση των 400 ευρώ θα ξεκινήσει να καταβάλλεται εντός Απριλίου με την ενεργοποίηση της επιταγής και τα 200 ευρώ θα καταβληθούν με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ

 Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Α διαδικασία αρχίζει από Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Πέμπτη 16 Απριλίου 2020 και ώρα 23:59.

 Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Β διαδικασία αρχίζει από Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Δευτέρα 20 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2431024697- 2431200250 ή στην ιστοσελίδα μας www.aketh.gr όπου μπορείτε να βρείτε την αίτηση υποβολής αναρτημένη.