Ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Τρίκαλα!

«Σταυρόλεξο» για δυνατούς και έμπειρους λύτες η κατάρτιση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στα Τρίκαλα.

Πέρα από το λεγόμενο «εθιμικό δίκαιο» (που ουσιαστικά ισχύει σε όλα τα κόμματα) και προβλέπει ότι οι εν ενεργεία βουλευτές είναι αυτομάτως ξανά υποψήφιοι, όλα τα άλλα πρόσωπα και στα Τρίκαλα, θα κριθούν και θα αξιολογηθούν, πριν πάρουν το «χρίσμα» για βουλευτική υποψηφιότητα.

Τοπικά στελέχη – τουλάχιστον δυο άντρες και μια γυναίκα – με άμεση πρόσβαση στο στενό επιτελείο του Προέδρου της ΝΔ έχουν ήδη βρεθεί στην Πειραιώς για δήλωση ενδιαφέροντος κι εξετάζεται η περίπτωσή τους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ φαίνεται ότι θέλει να επιβάλει την ανανέωση με βελούδινη επανάσταση και για αυτό, έχει θέσει στόχο την ανανέωση των ψηφοδελτίων.

To σίγουρο είναι πως το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται στα Τρίκαλα από στελέχη είναι μεγάλο, ακόμα όμως είναι νωρίς χρονικά και ρευστό το πολιτικό σκηνικό.

Οι “δυνατοί” παίκτες σαφώς και υπάρχουν, ωστόσο μπορεί τους επόμενους μήνες να βρεθούν και αουτσάιντερ που θα κάνουν την έκπληξη. Οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμα ληφθεί καθώς γίνονται ακόμα “ζυμώσεις” ως προς την αξιοποίηση των νέων τρικαλινών στελεχών.