Αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας στις 12 ο Στέλιος Βάσκος

 

Baskos

 

 

 

Με τις ευχές όλων….

 

Ο Στέλιος Βάσκος ξεκινάει το νέο του μεγάλο ταξίδι – Αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας στις 12 από το Δημαρχείο Τρικάλων επιχειρώντας το εγχείρημα «Τρίκαλα – Μόναχο – Τρίκαλα»

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιουνίου ο Στέλιος Βάσκος με τις ευχές των συντοπιτών του θα αναχωρήσει από τα Τρίκαλα με προορισμό το Μόναχο.

Στόχος του μεγάλου υπεραθλητή είναι μέσα σε διάστημα 15 περίπου ημερών να πάει στο Μόναχο και να επιστρέψει με το ποδήλατο του διανύοντας 4000 χιλιόμετρα διασχίζοντας επτά χώρες και δεκάδες πόλεις.

Ο Στέλιος Βάσκος μεταφέρει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για το «Χαμόγελο του Παιδιού», έναν οργανισμό που ασχολείται με την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

Ο Στέλιος προετοιμάστηκε εντατικά τους τελευταίους μήνες και δηλώνει πανέτοιμος ψυχικά και σωματικά για το μεγάλο ταξίδι: «Είμαι πολύ καλά και με την στήριξη όλων αλλά και την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρω» δηλώνει.

Ο στόχος του Στέλιου είναι να διανύσει την διαδρομή μέσα σε 15 μέρες κάνοντας καθημερινά 250 έως 300 χιλιόμετρα. Θα κάνει ποδήλατο κατά την διάρκεια της ημέρας και τα βράδια θα ξεκουράζεται σε ειδικά διαμορφωμένο αυτοκινούμενο.
Θα τον ακολουθεί εξειδικευμένη ομάδα αποτελούμενη από γιατρό, μασέρ, προπονητές και συνοδούς ώστε να είναι υπό συνεχή παρακολούθηση και επίβλεψη για να αποφευχθεί οτιδήποτε απρόοπτο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την υγεία του Στέλιου.

Την πορεία του Στέλιου Βάσκου θα μπορεί κανείς να την παρακολουθεί μέσα από την ιστοσελίδα του www.steliosvaskos.gr αλλά και από ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην Ασκληπιού όπου μέσα από γιγαντοοθόνες θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το που βρίσκεται ο Στέλιος μαζί με ρεπορτάζ και άλλα στοιχεία.

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και περίπτερο με είδη από το «Χαμόγελο του Παιδιού» όπου φιλοξενείται και ο κουμπαράς μέσω του οποίου μπορεί κανείς να ενισχύσει τον οργανισμό.