Άλλος ένας επιτυχημένος χρόνος της TERPSIS DANCE ACADEMY

949 6828

Ο 4oς χρόνος δημιουργίας της Ακαδημίας Χορού Τέρψις έφτασε στο τέλος του, έχοντας δώσει τον καλύτερο χορευτικό της χαρακτήρα τόσο στους μαθητές της, όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης της και όχι μόνο.
Οι παρουσίες της αξίζει να σημειωθούν:
• 28/09/2013 Γιορτάζοντας την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς, οργανώθηκε στον Πεζόδρομο της Ασκληπιού (Ασκληπιού και Απόλλωνος γωνία) ένα ανοιχτό μάθημα zumba,oriental, latin, salsa και hip-hop με πολύ χορό και διασκέδαση για όλους, από τους καθηγητές της Ακαδημίας καθώς και από τις αγωνιστικές ομάδες Hip-Hop και All Ladies. Special guest εμφάνιση από τον BboyDori (BreakDance).
• 06/12/2013 Η Τέρψις έκανε την δυναμική της παρουσία επί του αύλειου χώρου της βιβλιοθήκης με γνωστούς DJs, με την αγωνιστική ομάδα HipHop και μια ομάδα από τα τμήματα του BreakDance.
• 15/12/2013 Ένα μαγευτικό χορευτικό show δόθηκε στον Μύλο των Ξωτικών. Τα πολυάριθμα τμήματα που συμμετείχαν έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους, υπό χριστουγεννιάτικους ήχους, θυμίζοντας πως τα Χριστούγεννα είναι κοντά και προσέφεραν χαρά σ’ όλο τον κόσμο που παρευρισκόταν στον χώρο, από τον μεγαλύτερο έως τον πιο μικρό.
• 01-02/02/2014 Η Ακαδημία χορού Τέρψις στηρίζοντας αξιόλογες εκδηλώσεις τοπικών φορέων, αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση δύο Συλλόγων α) του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Εστιαιώτιδος που διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του στο κέντρο διασκέδασης Λείριο, στο Μεγαλοχώρι, και β) το απογευματινό του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δενδροχωρίου, «Το Θεμέλιο» στο Πύλης Μέγαρον, με τίτλο «Στην υγειά μας ρε κορίτσια!», και συμμετείχε με το τμήμα προχωρημένων μαθητριών του Οριεντάλ . Και οι δύο βραδιές ανεξαιρέτως σημείωσαν μεγάλη επιτυχία με αξιοσημείωτη προσέλευση του κοινού. Τα κορίτσια της Τέρψις άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους.
• 02/03/2014 Ετήσιο παιδικό αποκριάτικο πάρτυ, στο χώρο του Ξενοδοχείου GALLERY ART HOTEL (στο καινούργιο ΚΤΕΛ).H βραδιά περιείχε παρουσίαση και χορευτικές επιδείξεις από τους καθηγητές της Ακαδημίας και κινήθηκε σε latin, oriental, hip hop και αποκριάτικους ρυθμούς με την καθοδήγηση των Djs Babatsia και Thanos B.
• 24/05/2014 300 και πλέον χορευτές & χορεύτριες, με κοστούμια …κομμένα και ραμμένα ειδικά για την περίσταση, έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες με χάρη, κομψότητα, ευλυγισία, ομορφιά και εκρηκτική χημεία, απολύτως στηριγμένοι στις πρωτότυπες χορογραφίες των πεπειραμένων καθηγητών της Ακαδημίας Χορού, γοητεύοντας το κοινό και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το ενθουσιώδες πλήθος δεν έπαψε …δευτερόλεπτο να χειροκροτεί και να λικνίζεται με τους γεμάτους ενέργεια, σκερτσόζους πρωταγωνιστές επί σκηνής…
Οι θεατές αποζημιώθηκαν πλήρως, απολαμβάνοντας μια βραδιά με ανεξάντλητη έμπνευση, ζωηράδα, κέφι, μπρίο, οίστρο, διάθεση και νοσταλγία, όπου κεντρικό θέμα ήταν τα soundtracks γνωστών ταινιών του Ελληνικού και Ξένου Κινηματογράφου.
Τη βραδιά παρουσίασαν οι Αντιγόνη Ψυχράμη (Κάτω παρτάλι, Just The Two Of Us) και Δημήτρης Μακαλιάς (Μοντέρνα οικογένεια, Just The Two Of Us). Guest dance performance από το μοντέλο -χορευτή Στέφανο Μιλάτο (Givenchy, Diesel).
• 07/10/2013-28/04/2014 Η Ακαδημία διοργάνωσε δεκάδες SalsaZumbaLatin πάρτυ με guest shows για τους μαθητές της, αλλά και για όσους αγαπάνε την μουσική, χορεύοντας όλοι στους ρυθμούς του dj Thanos B, σε εβδομαδιαία βάση με μεγάλη επιτυχία.Επίσης συμμετείχε σε παρτυ άλλων φορέων(Technokids , 7ο Γυμνάσιο κτλ )

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και μαθητές που ήταν και φέτος κοντά μας, τους συνεργάτες, καθώς και τους χορηγούς που στήριξαν τις δράσεις της Ακαδημίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους καθηγητές:
ΓΚΟΥΜΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΠΑΤΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΗΛΙΓΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ: LATIN
ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: ORIENTAL & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ: ORIENTAL
ΜΠΟΥΡΓΑΝΗ ΘΑΝΑΣΗ: ZUMBA
ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ:ZUMBA & ZUMBA KIDS
ΤΖΙΑΜΟΥΡΑΝΗ ΦΑΙΗ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ
ΜΠΕΤΤΑ ΜΑΓΔΑ: HIPHOP
TAFA DORIAN: HIPHOP & BREAKDANCE
Υπεύθυνοι Ακαδημίας: Τσεργή Ιωάννα, Σούλιος Σταύρος.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 1η Σεπτεμβρίου, με τμήματα όλων των χορών και των επιπέδων.
Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε μαζί μια ακόμη επιτυχημένη χορευτική χρονιά!
Σας ευχόμαστε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι!

Διεύθυνση Ακαδημίας : Κολοκοτρώνη 19
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 24310-74622, Κιν. 6983976897

.