Ακόμη ψάχνουν τον Μακιαβέλι του έρωτα. Αποκαλυπτικό video

ntinos mpardas al

Διερωτηθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτηση ( εδώ ) τι ήταν αυτό που έκανε σύσσωμη την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων να παρευρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου της κ.Κατερίνας Γιατζόγλου ο Μακιαβέλι του έρωτα.

Προβληματιστήκαμε αν είναι αποτέλεσμα της έλλειψης αντικείμενου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, αφού οι αποχιονισμoi δεν πήγαν και τόσο καλά φέτος ( μάλλον καλά πήγαν το χιόνι δεν ήταν αρκετό) .
Προβληματιστήκαμε επίσης αν ήταν μια συνήθης συμμετοχή, σε μια εκδήλωση σαν όλες τις άλλες που γίνονται στο Νομό μας.

Τελικά τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά ,όπως αποκαλύφθηκε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Τον χορό των αποκαλύψεων ξεκίνησε η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Ελένη Καλιάρα η οποία αφού έκρινε τους βιβλιοκριτικούς του πάνελ ,αποδίδοντας τους -προσέξτε παρακαλώ- ..συγγραφική ποιητική ιδιοσυγκρασία …δήλωσε με στόμφο μπροστά στο άναυδο από αυτά που άκουγε αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη ότι….δεν ανησυχεί από τους ερωτικούς Μακιαβέλι αλλά από τους πολιτικούς Μακιαβέλι .

Το γάντι της κ.Καλιάρα σήκωσε ο έτερος περιφερειακός σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας, ο οποιος σε παρέμβασή του σχολιάζοντας το βιβλίο, προβλημάτισε ακόμη περισσότερο την προβληματισμένη αίθουσα δηλώνοντας : …ότι η ψυχή του ανθρώπου είναι μια άβυσσος…

Έσπευσε δε, να τεκμηριώσει το συμπέρασμα του, καταλήγοντας στην ολίγον μαζοχιστική αλλά με ειλικρίνεια διατυπωμένη αντίληψη… ότι όσο πονάς για το λάθος σου τόσο το επαναλαμβάνεις..ενω εξήρε παράλληλα και τις ευεργετικές συνέπειες του καταστροφικού έρωτα.

{youtube}xGJppkTPoJg{/youtube}

Τοποθέτηση που ξεσήκωσε τα πλήθη αλλά και τη συγγραφέα, η οποία συνεχάρη τον κ. Μπάρδα για την ειλικρίνειά του, αλλά και για το γεγονός ότι φάνηκε να κατέχει το θέμα και συγκεκριμένα το πως συμπεριφέρεται ένας Μακιαβέλι στον έρωτα..

Εκεί κάπου τελείωσε και το ιδεολογικό πάρτι της παρουσίασης του βιβλίου, με τον κ.Μπάρδα να φεύγει με ανεβασμένες μετοχές στο γυναικείο κομμάτι του εκλογικού σώματος ,και την κ.Καλιάρα να σιγο-τραγουδά
…της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος ,πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος…