Ακόμη ψάχνονται εκεί στην κεντροαριστερά για το Δήμο; Δεν βλέπουν που έρχεται με φόρα ο Χαχάμης;

 

Πολύ κουβέντα έχει ανοίξει στο χώρο της κεντροαριστεράς για το ποιο πρόσωπο μπορεί να ηγηθεί του ψηφοδελτίου και να διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων με αξιώσεις ή αν θα πρέπει να γίνει ή όχι εκλογική συνεργασία του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ και πολλά ακόμα. Απόψεις διάφορες ακούγονται από παντού και συμπέρασμα εύκολο δεν βγαίνει από πουθενά…

Μα καλά κάθονται και προβληματίζονται στο τοπικό ΚΙΝΑΛ, όταν υπάρχει ο άνθρωπος που λειτουργεί σαν…οδοστρωτήρας και ακούει στο όνομα Θωμάς Χαχάμης; Έρχεται με φόρα ο Θωμάς κι ας μην τον βλέπουν ορισμένοι και ας μην το καταλαβαίνουν κάποιοι άλλοι.

Γνήσιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ, Παπανδρεϊκός μέχρι το μεδούλι, στρατιώτης της παράταξης, Δημοτικός Σύμβουλος και συνδικαλιστής, στέλεχος που δεν σκέφτηκε στιγμή να…αυτομολήσει για να σωθεί, όταν είδε το… καράβι να βυθίζεται.

Σύντροφοι του ΚΙΝΑΛ, κρατάτε ανεκτίμητο θησαυρό στα χέρια σας! Ξυπνήστε, μην εθελοτυφλείτε… Ο επόμενος δήμαρχος στα Τρίκαλα θα είναι και… καραγκούνης και…καλλιτέχνης, για να δώσει αέρα Χόλυγουντ στη πόλη. Έρχεται ο Χαχάμης και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν!