Αγοραστός-Μιχαλάκης θα συνεχίσουν να παίζουν «μπάλα» στο ίδιο γήπεδο;

Σε αναμορφωτή του νομού Τρικάλων, έχει αναδειχθεί τις τελευταίες τετραετίες μέσα από την θέση του ως Αντιπεριφερειάρχης ο Χρήστος Μιχαλάκης και μάλιστα πανηγυρικά και καθόλου άδικα. Μέσα φυσικά από την συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, έχει καταφέρει να λύσει πολλά προβλήματα, να φέρει χρήμα στο νομό και να κάνει και πάρα πολλά έργα. Και αυτό οι πολίτες του νομού το έχουν εκτιμήσει, για αυτό και τον έχουν τιμήσει δεόντως επανειλημμένα.

Ο Κώστας Αγοραστός φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει και τέταρτη θητεία στη Περιφέρεια Θεσσαλίας και μάλλον θα καταφέρει να επανεκλεγεί πανηγυρικά, αφού από την αντίπερα όχθη δεν «κουνιέται φύλλο» κυριολεκτικά. Δεν ξέρουμε όμως αν η νίκη του αυτή την φορά θα είναι ευρεία, σε περίπτωση που ο Χρήστος Μιχαλάκης μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Γιατί κακά τα ψέματα, αν δεν ήταν ο Μιχαλάκης δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση τόσο ισχυρός ο Αγοραστός, δίνοντας του μεγάλη νίκη και το μεγαλύτερο ποσοστό στο νομό Τρικάλων απ΄όλη τη Θεσσαλία.

Δυναμικό και αποδοτικό δίδυμο αναμφισβήτητα, αλλά το θέμα είναι αν οι Αγοραστός και Μιχαλάκης μελλοντικά θα μοιράζουν μεταξύ τους μπαλιές στο ίδιο γήπεδο… Ο χρόνος θα δείξει!

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο οι δύο ισχυροί άνδρες της Περιφέρειας με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα Στέφανο Πιάζα και Βαγγέλη (Τζώνυ) Παραπραστανίτη, στα πρόσφατα εγκαίνια του αθλητικού κέντρου Σωτήρας.