Άγκυρα: Αλαζόνας και κωμικός ο Π. Καμμένος

Στο στόχαστρο της Άγκυρας βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με την τουρκική κυβέρνηση να συντηρεί στα ύψη την ένταση, την ώρα που πολεμικά αεροσκάφη της γειτονικής χώρας προχώρησαν σε νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου. 

Συγκεκριμένα, με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, o Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ, επιτέθηκε στον κ. Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον «αλαζόνα πολιτικό κωμικό».

Παράλληλα, κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταδικάσει τις δηλώσεις του για την Τουρκία, ενώ επέκρινε και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στην προκλητική συμπεριφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

«Αυτός ο πολιτικός κωμικός, ο οποίος φέρει τον τίτλο του Έλληνα υπουργού Άμυνας, προκαλεί διαρκώς» τόνισε μεταξύ άλλων, ο Τσελίκ.

«Η Ε.Ε. δεν μπορεί να αγνοεί τις αθέμιτες και προκλητικές δηλώσεις των μελών της» έσπευσε να προσθέσει ο Τούρκος υπουργός, αξιώνοντας την παρέμβαση των Βρυξελλών.

Παράλληλα, στο στόχαστρό του βρέθηκε και η ελληνική κυβέρνηση. «Με τη σιωπή της ουσιαστικά παρέχει συναίνεση στον υπουργό της» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, η τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς δύο τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από τη νήσο Παναγία, στις Οινούσσες.

naftemporiki.gr