Αγιασμός στο 4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/9/2022 ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους στο 4ο Πειραματικό Λύκειο Τρικάλων – «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Μετά το πέρας της τελετής, η διευθύντρια του σχολείου, κα Αποστόλου Μαριάννα, καλωσόρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, και ευχήθηκε σε όλους, μαθητές, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς, καλή σχολική χρονιά με υγεία, φώτιση και δημιουργικότητα.

Τόνισε ακόμη πως η φετινή σχολική χρονιά βρίσκει το σχολείο με το μαθητικό δυναμικό του αριθμητικά ενισχυμένο, με τους εκπαιδευτικούς πάντοτε πρόθυμους να μεταδώσουν γνώσεις και να καλλιεργήσουν ήθος, και με τη διεύθυνση αρωγό σε κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των γνωστικών και παιδαγωγικών στόχων.

Στη συνέχεια, οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων προσήλθαν στις σχολικές αίθουσες, όπου ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους καθηγητές των τμημάτων για τους κανόνες λειτουργίας του σχολείου, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους στη σχολική μονάδα.

Τέλος, αφού δόθηκε στους μαθητές/-τριες το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων για την επόμενη ημέρα, παρέλαβαν τα σχολικά βιβλία.

Η Δ/νση του σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων εύχεται για μια ακόμη φορά καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.