Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι των χωριών δυτικά των Τρικάλων για την 3η μέσα σε λίγες μέρες απροειδοποίητη διακοπή ρεύματος

Χωρίς ρεύμα είναι από τις 20.30 μ.μ της Παρασκευής, η περιοχή που περιλαμβάνει όλα τα χωριά που βρίσκονται δυτικά της πόλης των Τρικάλων.

Οι κάτοικοι των χωριών είναι αγανακτισμένοι και διαμαρτύρονται δίκαια, γιατί όπως επεσήμαναν στο trikalaIN.gr, είναι η τρίτη φορά μέσα στο τελευταίο 10ήμερο που η ΔΕΗ κατεβάζει εντελώς απροειδοποίητα τον διακόπτη του ρεύματος, χωρίς να υπάρχει έστω η στοιχειώδης ενημέρωση και προειδοποίηση προς τους κατοίκους, ώστε να φροντίσουν για τα περαιτέρω.

Εκείνο για το οποίο διαμαρτύρονται περισσότερο οι κάτοικοι, είναι πως με αυτές τις απροειδοποίητες διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ, κινδυνεύουν οι οικοσυσκευές τους(τηλεοράσεις, πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες κλπ.), να πάθουν ανεπανόρθωτη ζημιά, χωρίς να μπορούν να διεκδικήσουν καμία αποζημίωση.

Αυτή την στιγμή όπως πληροφορούμαστε η τάση του ρεύματος σε όλα αυτά τα χωριά  είναι πολύ χαμηλή, που σημαίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο για τις οικοσυσκευές των σπιτιών.