Αυτοκτόνησε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Αλεξόπουλος

55566677-WEB

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του, πιθανόν βραδινές ώρες χθες, ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, δήμαρχος Αρτέμιδας και αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος, ενώ βρισκόταν μόνος στο σπίτι του στα Λεχώνια!

Ο αυτόχειρας, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, έδωσε τέλος στη ζωή του, καθώς αυτοπυροβολήθηκε με δίκαννο κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, ενώ στο σπίτι του, στα Λεχώνια, βρίσκεται η Αστυνομία και διερευνά τα αίτια που τον οδήγησαν στην πράξη του.
Κάτοικοι των Λεχωνίων αναφέρουν ότι τον άτυχο Δημ. Αλεξόπουλο, βγήκε νεκρό σήμερα το πρωί ο αλλοδαπός που απασχολεί στα κτήματά του, που ειδοποίησε τους γείτονες και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε πέσει σε κατάθλιψη το τελευταίο διάστημα και θεωρούσε ότι είχε αποτύχει και εκμυστηρεύτηκε σε πολύ φίλο του ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα φημολογείται ότι είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε, δεν κυκλοφορούσε έξω, είχε κλειστεί στον εαυτό του και ακούγονταν ότι δεν ήταν καλά.

Ο Δημ. Αλεξόπουλος, είχε εκλεγεί δήμαρχος Αρτέμιδας επί τρεις τετραετίες, είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος και ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κώστα Αγοραστού και αντιπεριφερειάρχης για ένα διάστημα στην πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας.

Σημειώνεται ότι προ περίπου ετών είχε αυτοκτονήσει και ο αδελφός του Κώστας Αλεξόπουλος, ο οποίος παραμονές των Χριστουγέννων στην ΕΑΣ Πηλίου, είχε βάλει χειροβομβίδα στην κοιλιακή χώρα και έδωσε τέλος στη ζωή του.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr