Αυτοκτόνησε η γυναίκα με τους 50 οργασμούς την ημέρα

AA4_copy

 

 

 

 

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει η 39χρονη Γκρέτσεν Μολάνεν που είχε γίνει γνωστή για την ασθένειά της η οποία της προκαλούσε 50 οργασμούς την ημέρα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή πριν λίγες μέρες στο διαμέρισμά της στο Σπρινγκ Χιλ της. Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

H ασθένεια που είχε η 39χρονη προκαλούσε επίμονη διέγερση των γεννητικών οργάνων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δουλέψει, να μην μπορεί να χαρεί το σεξ, ενώ είχε αποκτήσει πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έλεγε ότι «πνίγεται» και ότι ζούσε μία κόλαση.

Προφητική ήταν και η φωτογραφία που έβαλε στο προφίλ της στο facebook, στις 21 Νοεμβρίου όπου είχε φορέσει μια αντιασφυξιογόνα μάσκα για να δείξει ακριβώς πόσο πνιγόταν.

Μάλιστα μια εβδομάδα πριν αυτοκτονήσει η Γκρέτσεν είχε δώσει μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εφημερίδα Tampa Bay Times όπου περιέγραφε το πρόβλημά της προσθέτοντας πόσο δυστυχισμένη είναι και πως έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

Χθες ο φίλος της έστειλε mail στην εφημερίδα λέγοντάς τους ότι η 39χρονη δεν θα μπορούσε να δει το ρεπορτάζ αυτό γιατί είχε ήδη αυτοκτονήσει!

 

 

 

.Newsbeast.gr