Αυτό είναι το νέο δημοτικό συμβούλιο στο δήμο Τρικκαίων – Ονόματα και έδρες

Με ενσωματωμένο το 100% των εκλογικών τμημάτων (152 / 152 ΕΤ), ο Νίκος Σακκάς εκλέχθηκε πανηγυρικά Δήμαρχος Τρικκαίων με ποσοστό που άγγιξε το 60,74%.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν αναρτηθεί στη σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών, προκύπτει η “μεγάλη εικόνα” της νέας δημοτικής αντιπροσωπείας στο δήμο Τρικκαίων

Από το συνδυασμό του Νίκου Σακκά εκλέγονται 27 άτομα, 17 έδρες κεντρικό ψηφοδέλτιο και 8 περιφερειακά.

Πρώτος με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 88,37% είναι ο Ρόμπος, ενώ εκλέγονται οι Καταβούτας, Ζιώγας, Αλεστά, Ντιντής, Παναγιώτου, Αναστασίου, Νάτσινα. Ζαραμπούκας, Λάππας, Τέγου, Παζαίτης, Μερτσιώτης, Κοτρώνη, Λιούλιος, Μπλουγούρας και Λιούλιος, ενώ στην περιφέρεια εκλέγονται: Έφη Λεβέντη (Εστιαιώτιδας), Ελένη Πούλιου (Καλλιδένδρου), Ζωή Παπαναστασίου (Παραληθαίων), Κωνσταντίνος Αργυρίου (Κόζιακα), Βασίλης Κρανιάς (Μεγάλων Καλυβίων), Απόστολος Παππάς (Παληοκάστρου) και Σάκης Σκρέκας και Μπάμπης Ρεντζιλάς (Φαλώρεια).

Από το συνδυασμό του Γιώργου Ηλιάδη εκλέγονται 9 και είναι οι: Αντώνης Λαππας, Λώρεν Κασσοπούλου, Στέφανος Βαβύλης, Βασιλική Γκουγκουστάμου, Βούλα Βότσιου, Ηλίας Καραγιώργος, Γιώργος Λουλές και Γιάννης Τριγώνης.

Και από τον συνδυασμό του Γιώργου Καίκη εκλέγονται 6 και είναι οι: ΒάιοςΤάσιος, ο Λάμπρος Ντουρλιός, η Έφη Στάμου και η Γεωργία Βαρδούλη.