Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι για να επιλέξεις κοντό σύντροφο!

kontos-660

Σας διεκδικεί κάποιος άντρας ο οποίος είναι… μετρίου αναστήματος και έχετε κάποιους ενδοιασμούς για αυτόν τον λόγο; Κι όμως υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να του δώσετε την ευκαιρία…

Δείτε τους πιο βασικούς από αυτούς…

Οι κοντοί ζουν περισσότερο

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως οι κοντοί άντρες ζουν τουλάχιστον δύο χρόνια περισσότερο από τους ψηλούς.

Ξαφνικά γίνεσαι supermodel

Κοίτα όλα τα διάσημα μοντέλα σε όλο τον κόσμο. Το κοινό τους σημείο είναο ότι οι περισσότερες από αυτές έχουν σχέση με πιο κοντούς άντρες. Μπορεί να μην έχεις το ύψος της Αλεσάντρα Αμπρόσιο αλλά όταν είσαι έστω και λίγο ψηλότερη από τον αγαπημένο σου νιώθεις ότι είσαι σαν κι αυτή. Νιώθεις συνεχώς ότι είσαι και εσύ μοντέλο, τουλάχιστον στο ύψος!

Οι κοντοί είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση

Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες συνήθως δεν κοιτάνε τους κοντούς αυτοί είναι που έχουν την περισσότερη αυτοπεποίθηση για να υπερισχύουν και αυτοί σε κάτι. Οι κοντοί άντρες νιώθουν συνεχώς πως πρέπει να αποδείξουν κάτι και έτσι τις περισσότερες φορές είναι πολύ καλοί και στη δουλειά τους.

Έχεις περισσότερες επιλογές
Το μέσο ύψος των αντρών είναι το 1.74 και όχι το 1.80. Έτσι, όταν ψάχνεις για το άλλο σου μισό, κοιτώντας λίγο πιο χαμηλά από ότι έχεις συνηθίσει, οι επιλογές σου είναι πολύ περισσότερες.

HealthPro.gr