Αυστραλία: Σοκ από την εικόνα του πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργού – Ξάπλωσε στον δρόμο μεθυσμένος και μιλούσε ακατάληπτα (Video)

Σίγουρα η εικόνα ενός – έστω πρώην – αναπληρωτή πρωθυπουργού να είναι ξαπλωμένος στον δρόμο μεθυσμένος και να μιλάει ακατάληπτα δεν συνηθίζεται.

Δεν προκαλεί εντύπωση λοιπόν το γεγονός ότι κυριαρχούν σφοδρές αντιδράσεις στην Αυστραλία  από βίντεο στο οποίο καταγράφηκε ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας, Μπάρναμπι Τζόις, να έχει ξαπλώσει μεθυσμένος στον δρόμο και να λέει πράγματα ακαταλαβίστικα

Το βίντεο καταγράφθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης σε δρόμο στην περιοχή Μπράντον. Στα πλάνα ακούγεται ο 56χρονος πολιτικός να λέει «γαμ… μ…» (dead fucking cunt), ενώ όπως προέκυψε μιλούσε στη σύζυγό του.

Σε δηλώσεις του μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Τζόις παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά τη λήξη της συνεδρίασης του κοινοβουλίου στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας.

«Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Υπάρχει όμως μια εξήγηση. Λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή και υπάρχουν παρενέργειες αν καταναλώσεις παράλληλα αλκοόλ και βγήκαν 100%» προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αυστραλίας.

Ωστόσο ο ίδιος απέρριψε τις εκκλήσεις να παραιτηθεί λέγοντας, πάντως, ότι «αυτή δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν θα μπω σε έναν ατέρμονο διάλογο για το τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι να κάνω».

topontiki.gr