Αεικίνητη η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Αγοραστό Παναγιώτα Μανταλιά

 Την Τρίτη η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία ΥΠΕΡ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού Παναγιώτα Μανταλιά, έκανε διαδοχικές επισκέψεις στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης καθώς και στο Κέντρο Υγείας Πύλης.

ΔΗ υποψήφια συναντήθηκε με τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος κ. Παπαδογιάννη Χρήστο, τον Υποδιοικητή αλλά και το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό. Αφού αντήλλαξαν ευχές συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό τμήμα σε έμψυχο και άψυχο υλικό, καθώς και για την μετακόμιση του τμήματος σε νέο κτίριο, μόλις τελειώσει η κατασκευή του.

Στο κέντρο Υγείας συναντήθηκε με το διοικητικό αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου. Συζητήθηκαν ιδέες σχετικά με την βελτίωση των δομών υγείας αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον ιατρό κ. Κουτσονάσιο Ιωάννη αλλά και με την κ. Τσιώνου Φωτεινή, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκαρυάς, με την οποία συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του πολιτιστικού ενδιαφέροντος.