Άδειασαν τα ΑΤΜ των τραπεζών οι επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών

plateia

Άλλη μια φορά, για άλλη μια Κυριακή, η πόλη των Τρικάλων απετέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες Έλληνες, για χιλιάδες τρικαλινούς. Επισκέπτες από όλη τη χώρα θαύμασαν τον Μύλο των Ξωτικών, επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα της πόλης, περιδιάβηκαν το Βαρούσι, χαλάρωσαν και έφαγα σε τοπικά καταστήματα.

Με πάνω από 500.00 επισκέπτες ήδη, ο Μύλος των Ξωτικών αποτελεί τον μοναδικό, τον κύριο χριστουγεννιάτικο προορισμό. Η πολυκοσμία ήταν τόση, που για να παρακολουθήσει κανείς τις εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία (από τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Μύλο των Ξωτικών), έπρεπε να προσπαθήσει να βρει κάποιο σημείο άδειο.

Προσέφερε πλύ στη ροή της κυκλοφορίας οχημάτων, η παρουσία αστυνομικών της Τροχαίας, που, με επικεφαλής τον διοικητή της Τροχαίας Τρικάλων, Αστυνόμο Α΄, κ. Ιωάννη Τσιώλη, διευκόλυναν επισκέπτες και συμπολίτες στην κίνησή τους. Ένα μικρό πρόβλημα παρατηρήθηκε και μεταφέρθηκε στον Δήμο Τρικκαίων, σχετικά με την έλλειψη χρημάτων σε ΑΤΜ της πόλης.

Για τον λόγο αυτό ο κ. Παπαστεργίου απέστειλε επιστολή, με την οποία ζητά τη μέριμνα των υπευθύνων, για την επίλυση αυτού του θέματος. Στην επιστολή σημειώνει ότι, ουσιαστικά, η έλλειψη ρευστού στα ΑΤΜ, αδυνατίζει την προσπάθεια για τόνωση της κίνησης της αγοράς, δεν επιτρέπει την εισροή χρήματος, ενώ ταυτοχρόνως δεν εξυπηρετεί και τους κατοίκους της πόλης, για τι απλές, καθημερινές τους ανάγκες.

.