Αχιλλέας Λιούτας : Γίνεται προσπάθεια εξυγίανσης της Ένωσης

556east

Σύσκεψη της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του δημάρχου.

Στη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΑΣΤ Αχιλλέα Λιούτα και τον οικονομικό διευθυντή Γιάννη Πολύζο, συμμετείχαν οι Χρήστος Λάππας και Γιώργος Καϊκης, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τις ατομικές συμβάσεις εργαζομένων.

«Καλέσαμε την διοίκηση της Ενωσης να συζητήσουμε τα προβλήματα των εργαζομένων, δεν ανακρίνουμε κανέναν και δεν είναι δουλειά μας να εμπλακούμε στα εσωτερικά μιας επιχείρησης» τόνισε ο κ. Παπαστεργίου

Ο κ. Λιούτας, εξήγησε πως γίνεται προσπάθεια εξυγίανσης των οικονομικών της Ένωσης,δεν απέλυσα κανέναν, οι ίδιοι επέλεξαν να φύγουν από την στιγμή που δεν δέχτηκαν τις συμβάσεις εργασίας που τους προτάθηκαν, το 85% των εργαζομένων της Ένωσης ανταποκρίθηκε αμέσως και συμφώνησε στις νέες τους αποδοχές οι οποίες παρά τη μείωση, παραμένουν σταθερά από τις υψηλότερες που δίνονται σε εργαζομένους , στους σημερινούς δύσκολους καιρούς της κρίσης.

Η Ένωση και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι δίπλα στους εργαζομένους και συμπορευόμενοι αγωνίζονται για την εκπλήρωση του βασικού τους σκοπού που είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των αγροτών.

Η διαπαραταξιακή Επιτροπή,συναντήθηκε αργά το μεσημέρι και με εργαζόμενους

.