8ο ΓΕΛ Τρικάλων – συγχαρητήρια στους επιτυχόντες

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 8ου ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητοί μαθητές,

παιδιά συναδέλφων, παιδιά της γειτονιάς, παιδιά – φίλοι των δικών μας παιδιών, παιδιά του 8ου ΓΕΛ , άρτι αποφοιτήσαντες από αυτό, παιδιά-μαθητές της Γ΄ Λυκείου κατά το σχ. έτος 2019-2020 σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στις φετινές Πανελλήνιες και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές σπουδές και μια καλή ζωή. Η συγκίνησή μας είναι αυξημένη από όποια θέση κι αν το δούμε: από τη θέση του γονέα , του οποίου την περηφάνια μπορούμε να καταλάβουμε, από τη θέση των μελών του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων , όπου το συναίσθημα πολλαπλασιάζεται, ή από τη θέση αυτή του προεδρείου του 8ου ΓΕΛ, ενός σχολείου για το οποίο είμαστε χαρούμενοι που φοιτούν τα παιδιά μας σε αυτό, το οποίο εδώ και χρόνια σημειώνει μεγάλες επιτυχίες όσον αφορά την εισαγωγή σε σχολές αυξημένης ζήτησης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε στους εκπαιδευτικούς, στους καθηγητές σας, που υπήρξαν συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες σας αυτή τη χρονιά, που σας δίδαξαν με περισσή υπομονή κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά κυρίως τους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τους εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας και δεν αδιαφόρησαν.

“Carpe Diem”, λοιπόν, από δω και πέρα η ζωή σάς ανήκει, το μέλλον είναι δικό σας, συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους. Σας περιμένουμε να γυρίσετε πίσω σ΄ εμάς επιστήμονες όντες να μας προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.

                                                                                             Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

 & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 8ου ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ