6ο Γυμνάσιο Τρικάλων: Συνεχίζοντας τις δράσεις ανθρώπινης αλληλεγγύης

Το 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων, ενόψει των αγίων ημερών του Πάσχα, προέβη σε συλλογική δράση, την οποία υποστήριξε ολόκληρη η εκπαιδευτική μας κοινότητα, καθηγητές, γονείς, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου. Συγκεντρώθηκε ένα ικανό χρηματικό ποσό, με το οποίο αγοράστηκαν παπούτσια, μπλουζάκια, μπάλες, στρώματα γυμναστικής, αλλά και πασχαλινά σοκολατένια αυγά, τα οποία προσφέρθηκαν στο «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας, Παράρτημα Καρδίτσας». Έτσι, τα παιδιά του σχολείου μας αισθάνθηκαν να γίνονται για λίγο «νονοί» των παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο αυτό, βιώνοντας το ουσιαστικό νόημα των ημερών που έρχονται, που είναι η αγάπη και η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Υπεύθυνη της δράσης ήταν η Θεολόγος του σχολείου κ. Ευαγγελία Φράγκου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο και την ψυχή που κατέθεσε, αναλαμβάνοντας και υλοποιώντας τη δράση κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστούμε, επίσης, την κ. Κυριακή Κόμπου, Κοινωνική Λειτουργό του ανωτέρω Κέντρου, η οποία προσήλθε στο σχολείο μας, παρέλαβε τα δώρα και με μεγάλη χαρά φωτογραφήθηκε με εκπροσώπους των Μαθητικών Κοινοτήτων του σχολείου μας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Ο Σύλλογος Καθηγητών και η Διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων

Ευαγγελία Μινάρδου