Το 5οΔημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. ΔημήτρηςΜπαξεβανάκης

Το 5οΔημοτικό Σχολείο, επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. ΔημήτρηςΜπαξεβανάκης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κα Παναγιώτα Δριτσέλη και κ. Χρήστο Σιμορέλη και από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κα Ελένη Αναστασοπούλου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, προκειμένου να αναδειχθεί η αναγκαιότητα της άμεσης επίλυσης του προβλήματος που δημιουργείται λόγω της έλλειψης κτιριακών υποδομών στη σωστή λειτουργία του σχολείου.

Αναλύθηκε η πορεία της εξέλιξης του έργου,για την επέκταση του Διδακτηρίου, για την οποία υπάρχει ολοκληρωμένος φάκελος με επικαιροποιημένη μελέτη από την Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και το μόνο που απομένει είναι η χρηματοδότηση του έργου.

Στη συνέχεια παραδόθηκε υπόμνημα στον Υφυπουργό με αναλυτική περιγραφή  των δυσχερειών που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα και ξεναγήθηκε στους χώρους προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα.

Αναγνωρίστηκε η αναγκαιότητα της άμεσης επίλυσης του θέματος και μας διαβεβαίωσε με κάθε ειλικρίνεια ότι θα το δει με τους συναρμόδιους και πολύ σύντομα θα έχουμε απάντηση για επίλυση ή μη του  θέματος.

Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό για την επίσκεψη, καθώς και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αναγνωρίσανε και μεταφέρανε τη σοβαρότητα τουπροβλήματος και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία, μια θετική απάντηση.

Εμείς παραμένουμε πιστοί στο καθήκον μας και διεκδικούμε για τα παιδιά μας, ένα ευχάριστο σχολικό περιβάλλον που θα τους παρέχει καλύτερη παιδεία και ελπίζουμε, πολύ σύντομα, να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία εκπαιδευτικών και μαθητών.

Με τιμή

 

Το Δ.Σ. του 5ουΔημοτικού

Σχολείου Τρικάλων