44χρονος πήγε στο νοσοκομείο με στομαχόπονο κι έμαθε ότι είναι γυναίκα!

intersex 502 355

Ο πόνος στο στομάχι που ένιωσε ένας άνδρας στην Κίνα έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Οι γιατροί ανακάλυψαν κατά τις εξετάσεις πως δεν ήταν άνδρας αλλά γυναίκα!
Ο 44χρονος άνδρας είχε στομαχόπονο και αίμα στα ούρα του. Έτσι, αποφάσισε να πάει στο γιατρό του κι εκείνος έκανε τη σοκαριστική αποκάλυψη: ο άνδρας δεν ήταν άνδρας αλλά γυναίκα!

Αφού τον υπέβαλαν σε σειρά εξετάσεων, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εκ γενετής είχε γυναικεία όργανα αναπαραγωγής αλλά και πέος.

Ο ίδιος φυσικά έμεινε άφωνος, αφού όπως είπε στους γιατρούς πως τα τελευταία 10 χρόνια είχε κανονικά σεξουαλικές σχέσεις με τη γυναίκα του.

Όμως οι γιατροί επέμειναν. Όπως του τόνισαν, τα γεννητικά του όργανα ήταν διαφορετικά από των άλλων ανδρών και δεν είχε ούτε το «Μήλο του Αδάμ» στο λαιμό του. Όσο για τον στομαχόπονο; Ήταν η περίοδος…

Η εξέταση χρωμοσωμάτων που έγινε στον 44χρονο έδειξε πως είχε δυο Χ χρωμοσώματα, κάτι που τον καθιστά γυναίκα! Πάσχει επίσης από Υπερπλασία των Επινεφρίδιων (Congenital Adrenal Hyperplasia), μια γενετική διαταραχή που προκαλεί πρήξιμο των επινεφριδίων εξαιτίας μείωσης της στρεσογόνου ορμόνης και αύξησης των ορμονών του αρσενικού φύλου.

newsit.gr