Τρίκαλα: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης με έργα του αείμνηστου ζωγράφου Παναγιώτη Βανταλή

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο χώρο τουδίδυμουΟθωμανικούλουτρού του μουσείου Τσιτσάνη, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με ξεχωριστά έργα του αείμνηστου Τρικαλινού ζωγράφου Παναγιώτη Βανταλή.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, ήταν εκεί η οικογένεια του που πήρε την πρωτοβουλία για την έκθεση αυτή ως ένας φόρος τιμής στη μνήμη του, η σύζυγος του Βασιλική ζωγράφος και η ίδια, καθώς και η μια κόρη του η Ιωάννα, εμφανώς συγκινημένες  για το αξιοθαύμαστο έργο του ζωγράφου, που εκτείνεται χρονολογικά από το 1950 μέχρι την φυγή του το 2021.

Την εκδήλωση των εγκαινίων προλόγισε η κ. Στέλλα Χαβιεροπούλου, πολιτιστική εκπρόσωπος του ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Το ταλέντο ξεπετάγεται αυθόρμητα και με την φαντασία σου απεικονίζεις τη ζωή σε όλες της εκφάνσεις. Κάπως έτσι ήταν η πορεία του αείμνηστου συμπολίτη ζωγράφου Παναγιώτη Βανταλή.

Ο αείμνηστος Παναγιώτης Βανταλής διοργάνωσε πληθώρα ατομικών και ομαδικών εκθέσεων στα Τρίκαλα, ενώ συμμετείχε και σε δεκάδες ομαδικές εκθέσεις σε όλη την Θεσσαλία και πέραν αυτής. Η Έκθεση θα διαρκέσει από 14 έως 22 Μαΐου Ώρες λειτουργίας 09 – 2 μ.μ. και 6 – 9 μ.μ.