38χρονη καταδικάστηκε επειδή χτύπησε και… δάγκωσε τον άντρα της

Αντιμέτωποι με μια ασυνήθιστη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας βρέθηκαν οι δικαστές στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Αντιμέτωποι με μια ασυνήθιστη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας βρέθηκαν οι δικαστές στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, καθώς στο εδώλιο βρέθηκε γυναίκα, πράγμα εξαιρετικά ασυνήθιστο! Ανάλογα ασυνήθιστη ήταν και η κατηγορία που αντιμετώπιζε, ότι χτύπησε με γροθιές τον εν διαστάσει σύζυγό της και τον… δάγκωσε στην κοιλιά!

Το περιστατικό συνέβη στις 12 Ιουνίου 2016 και ο άνδρας από την περιοχή του Αλμυρού μήνυσε την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Η γυναίκα υποστήριξε ότι προσπάθησε να αμυνθεί κατά την διάρκεια καυγά με τον σύζυγό της, με τον οποίο είχε διαφορές. Το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία σε ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη και της επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή, δίνοντας και αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Το ίδιο δικαστήριο, επέβαλε ερήμην ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή σε έναν άνδρα από τον Βόλο, τον οποίο έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος, επειδή στις 3 Δεκεμβρίου 2016 είχε χτυπήσει τον πατέρα του (που πλέον έχει αποβιώσει) γιατί δεν του έδινε χρήματα!

eleftherostypos.gr