2ος και στους 2 αγώνες ο ΖΕΓΚΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

foto 54

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο συμπολίτης μας ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΖΕΓΚΛΗΣ ΝΙΚΟΣ στο πανελληνιο πρωτάθλημα Δρόμου Εφηβων που διεξήχθη στην Σπάρτη 4/5/6 Ιουλίου , ο ποδηλατης συμμετηχε στην ατομική Χρονομετρηση 24 km την Παραςκευη 4 Ιουλίου όπου με χρόνο 39:58 μόλις 3 Δευτέρα έμεινε στην δεύτερη θέση , αποδεικνύοντας οτι και στην ατομική Χρονομετρηση μπορει να φέρνει θετικό αποτελεσμετα .

Την Κυριακη διεξήχθη ο αγωνας αντοχής 128 km , σε μια δύσκολη και επίπονη διαδρομή με αρκετά μεγαλα υψομετρικά .
Μια διαδρομή στο προφίλ του αναβάτη, και τα προγνωστικά δειχναχανε τον Ζεγκλη αφού ηταν ο απόλυτος και μοναδικός ανηφορίστας του αγώνα .

Στο ξεκίνημα του αγώνα εκδηλώθηκε μια επίθεση απο έναν αθλητή του Κάστρου και παίρνοντας μια διάφορα στα 5.30 min κάτι που κανένας δεν εκδειλωνε επίθεση γιατι όλοι περιμένανε τον Ζεγκλη , με αποτέλεσμα ο προπορευομενος αθλητής έκλεισε την δεύτερη στροφή και πήγαινε για την τριτη στροφή για τερματισμό, εκει ο Ζεγκλης στον δύσκολο ανήφορο που ηταν και το δυνατό του χαρτί έκανε επίθεση μόνος του με αποτέλεσμα να να καλύψει μια διάφορα των 5 λεπτών στα 20 sec απο τον πρωτο αθλητή .

Δεν πρόλαβε να καλύψει την απόλυτη διάφορα γιατι είχε τα τελευταία 5 km κατηφόρα ,
τερματίζοντας και στον αγώνα αντοχής 2 ός , αφήνοντας όμως τα καλύτερα σχολεία απ όλους για τον πιο επιθετικό ποδηλάτη στην ανάβαση να κάλυπτη απο μόνος του τα 5 λεπτά του πρώτου αθλητή .

Ο Ποδηλατης έπειτα απο τις συνεχόμενες επιτυχίες αλλά και την σταθερή απόδοση του τόσο στην ατομική Χρονομετρηση όσο και στην Αντοχή κλήθηκε στην εθνική ομάδα να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Δρόμου στη Nyon Της Ελβετιας απο 10 Ιουλίου εώς 12 Ιουλίου .

Ο αθλητής ευχάριστη την οικογένεια του για όλη την ηθική συμπαράσταση που είχε κατα την διάρκεια της προετοιμασίας του τον θείο του και προπονητή Φώτη ΖΕΓΚΛΗ και τους χορηγούς του τα xtreme stores trikala το fondriest bikes και την εταιρία gatsoulis bikes rotor και όλα τα έντυπα μέσα των Τρικάλων .

.