25η Οκτωβρίου Ημέρα Φιλίας… Πάντα φίλοι

odigismos-mia-pag

Τι είναι φιλία;Ο καθένας μας μπορεί να το εκφράσει με τον δικό του τρόπο, με τον δικό του ορισμό, με μια ζωγραφιά, ένα τραγούδι, ένα γράμμα, μια λέξη ή ακόμα και με τη σιωπή.

Για τον καθένα μας το άκουσμα της λέξης φιλίας συνδέεται με την εικόνα φίλων του, με στιγμές που έχει ζήσει μαζί τους, με συναισθήματα που έχει μοιραστεί, με ένα άγγιγμα, με ένα χαμόγελο.

Αγάπη, ασφάλεια, εμπιστοσύνη, ηρεμία, γαλήνη, σιγουριά, ευτυχία, συναισθήματα που ζούμε όταν είμαστε με τους φίλους μας.Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου κι αυτό δίνει την πραγματική αξία της φιλίας.

Πώς θα ήταν άραγε ο κόσμος μας χωρίς φίλους;Πώς θα ήταν άραγε αν αυτή την υπέροχη αξία δεν την ειχαμε γνωρίσει ποτέ;

Δεν μπορεί να καθοριστεί ακριβώς η στιγμή που γεννιέται μια φιλία. Γεννιέται κι αναπτύσσεται στιγμή τη στιγμή, μέρα με τη μέρα, μέσα από απλά καθημερινά πράγματα.Τόσο απλά και μικρά που πολλές φορές τα προσπερνάμε …..

Το Τοπικό Τμήμα του ΣΕΟ θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους και χορηγούς που βοηθησαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, των κατασκηνώσεων και των εκδρομών του, την περασμένη χρονιά, και συγκεκριμένα τις επιχειρήσεις : αρτοποιεία “Μαργαρίτα”, “Διαλεχτό” και “Έλενα Παναγιώτου”, την μπισκοτοποιία ¨Δερμίσης” τα καταστήματα καλλυντικών “Roudos Center” και “Sephora” καθώς και τα χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα “Φύλλο και μεράκι” καθώς και όλους όσους ανώνυμα προσέφεραν εθελοντικά στο έργο του τμήματος.

.