21χρονος έσφαξε τη μάνα του!

mahairi

Η 46χρονη γυναίκα βρέθηκε ημιθανής μέσα στο αυτοκίνητο της, σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι της οικογένειας και πριν προλάβει να μεταφερθεί από τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο, εξέπνευσε

Έναν νεαρό 21 ετών αναζητεί η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων της Κύπρου, καθώς θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της 46χρονης μητέρας του. Πρόκειται για Ιρανό κουρδικής καταγωγής ο οποίος ζει στα όρια των βάσεων με την οικογένεια του. Η 46χρονη γυναίκα βρέθηκε ημιθανής μέσα στο αυτοκίνητο της, σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι της οικογένειας στη Δεκέλεια κοντά στο στρατόπεδο Victoria Campus.

Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορία που δόθηκε πήγαν στον χώρο στάθμευσης των λεωφορείων του στρατοπέδου και εντόπισαν τη γυναίκα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου να αιμορραγεί.

Πριν τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο εξέπνευσε. Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι βρισκόταν για πολλές ώρες αβοήθητη στο αυτοκίνητο. Η 46χρονη είχε πολλά τραύματα στο λαιμό και τα χέρια από αιχμηρό αντικείμενο (μάλλον μαχαίρι ή κατσαβίδι).

Δράστης φαίνεται να είναι ο 21χρονος γιος της, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί και καταζητείται. Η γυναίκα είχε ακόμα 4 παιδιά.

Οι Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας στη Κύπρο κατασκεύασαν πριν από μερικούς μήνες ένα μικρό οικισμό με λυόμενα σπίτια, στα οποία μεταφέρθηκαν ορισμένες οικογένειες πολιτικών προσφύγων από το Ιράκ, από τον οικισμό Richmond (εντός των βάσεων) που ζούσαν εδώ και 15 περίπου χρόνια.

protothema