Μαζί στην πολιτική, μαζί και στο γήπεδο

Στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Τρικάλων, για να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα μεταξύ του ΑΟΤ και του Άρη, βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλης Λάππας, ο εκ Καλαμπάκας ψυχίατρος Χρήστος Λιάπης και το μέλος του δικτύου εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων Βασίλης Αδάμος.

Ο αγώνας που έληξε 0-1 υπέρ του Άρη, πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την θεραπεία της αποκατάστασης του άτυχου 12χρονου μαθητή και παίκτη της ποδοσφαιρικής ακαδημίας των Τρικάλων Κων/νου Μπακογιάννη.

Οι Λάππας, Λιάπης και Αδάμος, οι οποίοι συγκροτούν μια αχώριστη τριάδα, έδειξαν για άλλη μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και φυσικά συνεχίζουν να αναπτύσσουν έντονη κομματική και κοινωνική δράση σε πολλά επίπεδα. Μάλιστα ο ένας από τους τρείς, ο γιατρός Χρήστος Λιάπης διεκδικεί με αξιώσεις, την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αν επιτύχει κάτι τέτοιο, είναι περιττό να αναφέρουμε πως έχει ήδη από τώρα εξασφαλισμένη την στήριξη των υπολοίπων δύο της παρέας…ίδωμεν!