10χρονος αποκοιμήθηκε και έπεσε από τρακτέρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά

Σοκ προκαλεί η είδηση για την πτώση του 10χρονου αγοριού από τρακτέρ στην Ηλία. Το μικρό παιδία αποκοιμήθηκε την ώρα που το βαρύ όχημα ήταν σε κίνηση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κοιλιά και στα πόδια.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Ωστόσο λίγο ώρα μετά έγινε γνωστό και δεύτερο παιδάκι έπεσε από τρακτέρ, το οποίο επίσης νοσηλεύεται τραυματισμένο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το patrisnews.gr σήμερα το απόγευμα, δύο παιδιά τραυματίστηκαν όταν έπεσαν από τρακτέρ. Ένα 10χρονο αγοράκι αποκοιμήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει από το βαρύ όχημα το οποίο στη συνέχεια το τραυμάτισε σε πόδια και λεκάνη, ενώ για ένα ακόμη 9χρονο αγοράκι υπήρξε  σοβαρό τραύμα στην σπλήνα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το παιδί επέβαινε στο τρακτέρ μαζί με τον οδηγό και ιδιοκτήτη του βαρέως οχήματος όταν σύμφωνα με πληροφορίες, το πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ακολούθως να τραυματιστεί από το τρακτέρ το οποίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εν κινήσει.

Το ανήλικο παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου φέροντας βαριά τραύματα σε πόδια και λεκάνη ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Καραμανδάνειο.

Άσχημη σύμπτωση, το γεγονός πως σε ένα ακόμα χωριό του δήμου Πύργου, με διαφορά λίγων ωρών, ένα ακόμα ανήλικο παιδί, περίπου εννιά ετών, έπεσε και εκείνο από τρακτέρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην περιοχή της σπλήνας.

Το εννιάχρονο παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου, ωστόσο οι γιατροί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μεταφερθεί και αυτό στο Καραμανδάνειο.

Πηγή: patrisnews