Ζωάρα! Ο υφυπουργός Τ.Κουίκ στο Μαλάουι για τον Επιτάφιο…

Αυτό είναι υφυπουργείο! Το Εξωτερικών! Αρκεί να έχεις όρεξη να κάνεις…ζωάρα! Την περιφορά του επιταφίου λοιπόν, παρακολούθησε ο Τέρενς Κουίκ στο Μαλάουι, επισκεπτόμενος τον Ελληνισμό της υποσαχάριας Αφρικής….

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κάνει αναρτήσεις από συναντήσεις που είχε, αλλά και από τα θρησκευτικά έθιμα που παρακολούθησε.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Ο υφυπουργός εξωτερικών Τ. Κουίκ στη περιφορά του Επιταφίου στο Μαλάουι της Υποσαχάριας Αφρικής, στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νεκταρίου με τον Ελληνισμό που ακμάζει στο Μπλαντάιρ.

Στον Ναό της Αναστάσεως της Ιεραποστολής του Μπλαντάιρ, ορθόδοξοι Μαλαουιανοί ψέλνουν στη γλώσσα τους για την Παναγία. Σπουδαίο το έργο στην Αφρική του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κκ Θεόδωρου και όλων των Ιερέων του

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου. Ένα μικρό βιντεάκι από την Μητρόπολη του Νταρ Ες Σαλάμ με τον Αρχιεπίσκοπο κκ Δημήτριο & χειροτονηθέντες Τανζανούς ορθόδοξους Ιερείς. Στη Τανζανία έχουν χειροτονηθεί πάνω από 80 για τις 110 εκκλησίες που δημιούργησε εδώ το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας»…

Home