Ζήτησε (και έλαβε) ευλογία από τον παπά-Κουμπή ο Τάκης Παζαϊτης

Ευτυχή και ενδιαφέρουσα συνάντηση στο κέντρο των Τρικάλων, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του trikalaIN, με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Τάκη Παζαϊτη και τον γνωστό εκπαιδευτικό και Αντιπρόεδρο του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σπήλιο Τσιγάρα.

Αφού συνομίλησαν για λίγο μεταξύ τους και ήταν έτοιμοι να πάει ο καθένας στη δουλειά του, να σου και στρίβει από το δρόμο και πέφτει πάνω τους ο «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών» π. Αθανάσιος Κουμπής. Άγιος άνθρωπος ο πάτερ Αθανάσιος και άνθρωπος του «έξω» και της πιάτσας, κυκλοφορεί και γνωρίζει τους πάντες και τα πάντα. Μεγάλωσε για λίγο η παρέα, μεγάλωσε και η κουβέντα, άρχισαν τα πειράγματα, ήρθαν τα χαμόγελα…

Και όταν ο Παζαϊτης  ζήτησε από τον παπα-Κουμπή να του δώσει την ευλογία και την ευχή του, τώρα που ανέλαβε Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ σε μια δύσκολη συγκυρία, εκείνος του την έδωσε απλόχερα και προσευχήθηκε για αυτόν, όπως και για όλη την παρέα.

Άλλωστε ο Τάκης είναι ενορίτης του Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής, εκκλησία που λειτουργεί ο πατήρ Αθανάσιος, αν και Γαρδικιώτης στη καταγωγή, οπότε γνωρίζονται και οι δυό  καλά…

Μόνο του ζήτησε να προσέχει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και να είναι σωστός και σε όλα εντάξει, γιατί έτσι όπως του την έδωσε (την ευχή), δεν θα διστάσει να την πάρει πίσω σε αντίθετη περίπτωση…. οπότε Τάκη κανόνισε!